9700 Szombathely,
Nagykar utca 1-3.

Az iskolatípus célja az, hogy olyan ismereteket nyújtson, illetve olyan készségeket, képességeket fejlesszen, amelyek átfogják az általános műveltség középiskolai körét. Ugyanakkor tekintetbe kell venni azt, hogy a 3 éves szakiskolai program során az alacsony közismereti óraszámok miatt nem nyílt lehetőség arra, hogy a tanulók az elvégzett évfolyamokon maradéktalanul elsajátítsák a Nat-ban előírt követelményeket, ezért itt a hiányok pótlására különösen nagy hangsúlyt fektetünk.

A jelentkezés feltétele a bemutatott iskolai rendszerű nevelésben-oktatásban szerzett (nem tanfolyami), államilag elismert szakképesítésről kiadott bizonyítvány!

Bővebben...

Belépési feltételek: államilag elismert OKJ bizonyítvány
Kimenet: Érettségi bizonyítvány
Fő idegen nyelv: német

Ezt az iskolatípust azoknak javasoljuk, akik frissen szereztek OKJ-s szakmai bizonyítványt, és még további 2 évig nappali munkarendű iskolába szeretnének járni. Dolgozni nem, vagy csak diákmunkával szeretnének. Ismereteiket szeretnék bővíteni, mélyíteni, illetve felsőfokú oktatási intézménybe, magasabb OKJ-s képzésre kívánnak jelentkezni.

Tagozat: Nappali | Képzési idő: 2 év | Évfolyamok: 12/1-2.

Bővebben...

Belépési feltételek: államilag elismert OKJ bizonyítvány
Kimenet: Érettségi bizonyítvány
Fő idegen nyelv: német

Ezt az iskolatípust azoknak javasoljuk, akik rendelkeznek OKJ-s szakmai bizonyítványt, és 2 év esti munkarendű iskolába szeretnének járni. Szeretnének mellette dolgozni, de ismereteiket bővíteni, mélyíteni kívánják, illetve magasabb OKJ-s képzésre szeretnének a későbbiekben jelentkezni.

Tagozat: Esti | Képzési idő: 2 év | Évfolyamok: 12/1-2.

Bővebben...

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket!