9700 Szombathely,
Nagykar utca 1-3.

 

Belépési feltételek: Vendéglátóipar ágazaton szakmai érettségi bizonyítvány
Kimenet: OKJ 54 811 01 Vendéglátásszervező bizonyítvány

Képzésünk végén a levizsgázott vendéglátásszervező a vendéglátásban vezetői, szervezői, gazdálkodási feladatokat ellátó szakember, aki magas szintű, korszerű szakmai és gazdálkodási ismeretekkel és továbbfejleszthető tudással rendelkezik. A vendéglátó vállalkozások és az étkeztetési, vendéglátóipari szolgáltatásokat nyújtó egységek üzemeltetéséhez szükséges tervezői, vezetői, szervezői, gazdálkodási feladatokat lát el. A vendéglátó egységekben végzi, irányítja, szervezi, ellenőrzi az árubeszerzést, a raktározást, a termelési, az értékesítési és szolgáltatási tevékenységeket. Összeállítja a vendéglátó egység kínálatát, bemutatja, reklámozza az egység szolgáltatásait, kialakítja az üzletpolitikát, a marketingstratégiát, a cégarculatot. Kapcsolatot tart, kommunikál magyar és idegen nyelven a vendégekkel, az egység üzletfeleivel és a hatóságokkal. Gondoskodik a vendéglátó egységekben a biztonsági-, munka- és tűzvédelmi, környezetvédelmi, higiénia, élelmiszerbiztonsági előírások betartásáról.

Kizáró okok: 
beszédhiba, idült bőrbetegségek

Egyedi elbírálást igénylő betegségek:
allergia, asztma, epilepszia, halláscsökkenés

Tagozat: Nappali | Képzési idő: 1 vagy 2 év 

Bővebben...

Belépési feltételek: Turisztikai ágazaton szakmai érettségi bizonyítvány
Kimenet: OKJ 54 812 03 Turisztikai szervező, értékesítő

Képzésünk végén a turisztikai szervező, értékesítő szakember korszerű szakmai és gazdálkodási ismeretekkel, továbbfejleszthető tudással fog rendelkezik. A vállalkozás teljes körű tevékenységét végzi, irányítja, szervezi és ellenőrzi vezetői szinten (utazási irodában, idegenforgalmi hivatalokban, fizető-vendéglátás területén, szabadidőközpontokban). Közreműködik a felsővezetői döntést igénylő üzleti, gazdálkodási, pénzügyi, marketingtervek kidolgozásában. Komplex feladatokat önállóan végrehajt, irányít és ellenőriz. Összeállítja a vállalkozás árualap-kínálatát; reklámozza, kialakítja a cég arculatát. Megszervezi a turisztikai termékek értékesítését, figyelemmel kíséri a gazdasági szempontok érvényesülését. Folyamatos kapcsolatot tart a turisztikai piac szereplőivel. Gondoskodik a folyamatos munkamenet biztosításáról. Kizáró okok: 
beszédhiba, arc és kéz torzító elváltozásai, epilepszia

Egyedi elbírálást igénylő betegségek: 
végtagrendellenességek, szívbetegségek, halláscsökkenés

Tagozat: Nappali | Képzési idő: 1 vagy 2 év 

Bővebben...

Belépési feltételek: Kereskedelm ágazaton szakmai érettségi bizonyítvány
Kimenet: OKJ 54 341 01 Kereskedő bizonyítvány

Képzésünk végén a levizsgázott kereskedő a különböző árucikkek beszerzésével és értékesítésével foglalkozik, ellátja az adott kiskereskedelmi egység szabályszerű üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat, irányítja, szervezi és ellenőrzi a kiskereskedelmi vállalkozás működését, ellátja a nyilvántartással és adatszolgáltatással kapcsolatos feladatokat.

Tagozat: Nappali | Képzési idő: 1 év | Évfolyamok: 13.

Bővebben...

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket!