9700 Szombathely,
Nagykar utca 1-3.

KEZDŐLAP

EUROGUIDANCE DÍJAT NYERT ISKOLÁNK

kétévente megrendezésre kerülő Euroguidance-díj célja, hogy a magyarországi pályatanácsadási jó gyakorlatokat összegyűjtse és fórumot biztosítson a pályatanácsadás során használt magyarországi jó példák és eszközök népszerűsítésére.

A pályázat nyitott volt minden olyan szervezet, intézmény és magánszemély számára, amely Magyarországon az oktatás vagy a foglalkoztatás területén pályaorientációs vagy pályatanácsadói tevékenységet végez, illetve ehhez kapcsolódó szolgáltatást nyújt. Pályázni bármely célcsoport számára szóló pályaorientációs vagy pályatanácsadási szolgáltatással, eszközzel vagy módszerrel lehetett. 

 

Iskolánk a tavalyi évben hagyományteremtő céllal útnak indított „Hungarikumok a nagyvilágban” című angol nyelvi csapatversenyét nevezte a díjra, hisz a verseny speciális módon – az angol nyelv játékos ismeretének keretében mutatja be iskolánk által tanított szakmákat, azok speciális elemeit. 36 pályamű közül iskolánk bekerült a 3 kiemelt pályázó közé, így a szakmai angol versenyünket az Euroguidance pályatanácsadói konferencia valamennyi résztvevőjének bemutathattunk, valamint részvételt nyertünk a 11 országot felölelő Euroguidance nemzetközi pályatanácsadói konferenciára, ami idén 2018. november elején lesz Bukarestben.

 

Iskolánk a díj büszke tulajdonosaként idén is meghirdette a versenyt, melynek kiírását a megye össze általános igazgatójának megküldtük! Amennyiben nem kapták meg a versenyfelhívásunkat, de szeretnének részt venni, kérem jelezzék: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen és küldjük az idei évi részletes tájékoztatót.

 

Az angol versenyt szervező kollégák: dr. Sárayné Süle Gabriella, Csépe Adrienn és Zeke Ildikó tanárnők

 

A díjról részletesebben:

http://euroguidance.hu/#!/tanacsadas/palyatanacsadoi-dij

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket!